Skip to main content

Putkiremontti paikalliselta urakoitsijaltasi Etelä-Karjalaan - Cancera Oy, Lappeenranta | Imatra

Cancera Oy tarjoaa putkiremontit Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalan alueella. Olemme toimineet yli kymmenen vuotta valtuutettuna Uponor KOTI -kumppanina. Saat meiltä kattavan taloteknisen osaamisen sekä takuutuotteet putkiremontteihin ja LVI-urakointeihin. Uponorin laadukkaat putket ja muut tarvikkeet yhdessä kokeneiden asentajien kanssa, tekevät toteutuksesta varman ja pitkäikäisen.

Ennakoi vesivahinko ja säästy ylimääräisiltä kustannuksilta

Vesivahingon aiheuttaja on yleisimmin putkiston ikä ja huono kunto. Putkiremontilla säästyy sitäkin suuremmilta vesivahingon aiheuttamilta kustannuksilta.
Pyydä meidät arviokäynnille – Tarkistamme putkistosi kunnon.

Vesivahingon ja korroosion aiheuttamat ongelmat havaitset myös näistä tekijöistä:

  • Muutokset juomavedessä
  • Rakenteiden tai irtaimiston vauriot
  • Home- ja kosteusongelmat

Putkiremontilla uutta varmasti ja nopeasti. Uponor-komposiittijärjestelmä pitää pintansa!

Uponor KOTI -putkiremontissa putkiasennukset toteutetaan kätevinä pinta-asennuksina rakenteita rikkomatta.

Uponor-komposiittijärjestelmä on helppo ja edullinen keino uusia kodin putkistot. Monelle omakotitalon putkiremontin helppous tulee yllätyksenä – remontti ei juurikaan häiritse asumista ja kestää tyypillisesti noin päivästä viikkoon.

Vaikutukset
vakuutusmaksuihin

Tiesitkö, että uusimalla putkistot voit säästää mukavasti vakuutusmaksuissa? Asian voit tarkastaa vakuutusyhtiöiltäsi. Esimerkiksi vakuutusyhtiö Fennia on myöntänyt asiakkailleen 15 prosentin alennuksen vakuutusmaksusta viideksi vuodeksi.

Vesivahinko omakotitalossa – millaisessa kunnossa kotisi putkistot ovat?

Tiesitkö, että omakotitaloissa käytettyjen kupariputkien ja metalliputkien käyttöikä on noin 25 vuotta? Mitä vanhemmasta putkistosta on kyse, sitä korkeammaksi vuotoriski kasvaa. Vaikka putket ovatkin poissa näkyvistä, kannattaa niiden kuntoon kiinnittää huomio tietyin väliajoin. On laskettu, että suomalaiset omakotitalot ovat keskimäärin noin 40 vuotta vanhoja. Vuosittain sattuvien vesivahinkojen määrää selittää usein se, että yksi tai jopa kaksi käyttövesisaneerausta on jäänyt putkistojen elinkaaresta välistä.

Omakotitalon putkiremontti kannattaa teettää ammattilaisella!

Käyttövesiputkistojen kunto kannattaa tarkastuttaa ammattilaisella ennakoivasti. Hyödynnä tekemäämme maksutonta omakotitalon putkistojen kartoituskäyntiä. Käymme läpi putkiston kunnon ja kerromme, millaisiin asioihin kannattaa jatkossa kiinnittää huomio. Jos saneerauskunto on suoraan ajankohtainen, annamme huomionarvoisen tarjouksen kohteestasi.

Uponor KOTI on laatutietoisen rakentajan valinta!

Omakotitalorakentajan toive on saada rakennusprojekti toteutumaan laadukkaasti ja luotettavasti.

Tarjoamme taloteknistä kokonaisurakointia Etelä-Karjalassa.

  • Suunnittelu
  • LVIS-urakointi
  • KVV ja IV työnjohto

Luotettavat tavarantoimittajat ja yhteistyökumppanit varmistavat sen, että urakka etenee aikataulussa!

KVV- ja IV-työnjohtaja Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa

Kokeneet ja koulutetut ammattilaiset

Cancera Oy tarjoaa KVV- ja IV-työnjohtajan palvelut Lappeenrannan ja koko Etelä-Karjalan alueella. Voimme toimia vastaavana kvv- ja iv-työnjohtajana, tarvittaessa saat kauttamme myös lvi-suunnittelupalvelut.

Lain mukaan uudisrakennusten ja saneerauskohteiden vesi- ja viemärilaitteiden sekä ilmanvaihtolaitteistojen asennustöistä vastaa KVV- ja IV-työnjohtaja. Valvomme, että LVI-työt tehdään määräysten ja ohjeiden mukaan. Työnjohtajamme ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia, jotka ovat saaneet hyväksynnän tehtävään kunnan lupaviranomaisilla.

Kannamme myös vastuun hyväksymistämme töistä. Siksi yrityksellämme on vastuuvakuutus ja rakennustyövakuutus mahdollisten virheiden varalta.

LVI-palvelut ja työnjohto meiltä

Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta saat sekä LVI-palvelut että KVV- ja IV-työnjohtajan palvelut kätevästi samasta paikasta.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö