Skip to main content

Lattialämmitys Etelä-Karjalaan - Cancera Oy, Lappeenranta | Imatra

Lattialämmitys tuntuu miellyttävältä jalkojen alla. Se tuo arkeen pientä luksusta ja luo kodikasta tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen. Cancera Oy asentaa lattialämmitykset ammattitaidolla Lappeenrannan ja koko Etelä-Karjalan alueella.

Lämmityksen edut

  • Säästää energiaa
  • Parantaa sisäilmaa
  • Lämpö jakautuu tilaan tasaisesti

Hyvinvointia lattialämmityksestä

Lämpimät jalat edistävät myös muun kehon hyvinvointia. Optimaalinen lämpötila on pään tasolla 18–20 astetta ja jaloissa 23–24 astetta. Vain lattian lämmitys mahdollistaa lämpötilan jakautumisen tällä tavoin. Samalla huoneen lämpötilaa voidaan ongelmitta alentaa ainakin 5 astetta lisää, mikä tuo säästöä energiankulutukseen.

Nauti paremmasta sisäilmasta

Lattialämmityksen myötä ilma kiertää vähemmän, minkä ansiosta ilmassa on myös vähemmän pölyhiukkasia. Pölypunkitkaan eivät viihdy kuivalla ja lämpimällä lattialla, minkä vuoksi lämmitys sopii erinomaisesti esimerkiksi eteiseen.

Lämmitetyn lattian pintalämpötila on matala verrattuna lämpöpatterin pintaan, josta tulee ympäristöön kuumaa ja palanutta ilmaa. Samalla rumat, pölyä keräävät patterit ja putket eivät enää rajoita sisustamista, vaan voit asettaa esimerkiksi sohvan juuri sinne, minne haluat.

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö