Skip to main content

Ilmalämpöpumpun asennus ammattitaidolla, Lappeenranta

Kun ilmalämpöpumpun asennus ja sijoittelu tehdään oikein, laite toimii mahdollisimman tehokkaasti. Cancera Oy asentaa ilmalämpöpumput oikeaoppisesti paikoilleen vuosien kokemuksella. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita Lappeenrannan seudulla sekä koko Etelä-Karjalan alueella.

Ilmalämpöpumpun sijoitus

Ilmalämpöpumpun sijoitus asunnossa vaikuttaa merkittävästi sen toimintaan. On tärkeää, että sisäyksikkö asennetaan paikkaan, jossa ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi aulat, eteiset ja olohuoneet.

Sen sijaan keittiössä rasva voi heikentää pumpun tehoa. Samoin vieressä sijaitseva lämmönlähde, kuten takka, voi haitata ilmalämpöpumpun lämpötila-anturin toimintaa ja saada laitteen toimimaan väärin. Pumppua ei kannata sijoittaa myöskään sohvan tai ruokailupöydän läheisyyteen, ettei laitteen puhallus häiritsisi ihmisiä.

Ilmalämpöpumppu sopii monenlaisiin asuntoihin

Ilmalämpöpumpun asennus on mahdollista tehdä niin omakotitaloon, rivitaloon kuin kerrostaloonkin. Se lisää asumismukavuutta kesällä viilentämällä asuntoa. Lämpöpumpun asennukseen tarvitaan lupa taloyhtiöltä, ja asentajaksi on valittava luvat omaava asennusliike. Oikein asennettu lämpöpumppu ei aiheuta haittaa naapureille.

Pyydä tarjous
Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö