Skip to main content

Ilmalämpöpumppu asennettuna Etelä-Karjalaan - Cancera Oy, Lappeenranta | Imatra

Ilmalämpöpumppujen myynti-, huolto- ja asennusliike on Cancera Oy, Lappeenranta ja Imatra. Kun ilmalämpöpumpun asennus ja sijoittelu tehdään oikein, laite toimii mahdollisimman tehokkaasti. Cancera Oy asentaa ilmalämpöpumput oikeaoppisesti paikoilleen vuosien kokemuksella. Palvelualueena Etelä-Karjalan yritykset ja ykstyiset henkilöt.

Ilmalämpöpumppu asennettuna

Ilmalämpöpumpun asennukseen kannattaa tilata ammattilainen. Cancera Oy toimittaa ilmalämpöpumpun paikan päälle ja asentaa sen takuutyönä. Ilmalämpöpumpulla pienennät lämmityskustannuksiasi, viilennät sisäilmaa lämpiminä päivinä sekä puhdistat huoneilmaa tehokkaammin.

Ilmalämpöpumpun saa asentaa Tukesin rekisteröimä kylmäalan ammattilainen.Kylmäainepätevyyden omaava henkilö tai yritys on suorittanut vaatimusten mukaiset koulutukset. Ilmalämpöpumppu kannattaa ostaa asennettuna.

Tilaa suunnittelukäynti

Ilmalämpöpumppujen luotettavat tuotemerkit

Edustamme ilmalämpöpumpuissa luotettavia tuotemerkkejä kokemukseemme perustuen kuten:

  • Innova
  • Hitachi
  • Mitsubishi Electric

Autamme valinnassasi ja teemme tarvittaessa suunnittelukäynnin luonasi, jotta tiedät mitä hankit. Asennamme myös muita pumppuja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Ilmalämpöpumppu on taloudellinen ja tehokas lämmityslaite, jolla voit säästää energiakustannuksiasi jopa 50 %. Ilmalämpöpumppu sopii lisälämmityslaitteeksi, kun päälämmityksenä on sähkö- tai öljylämmitys.

Ilmalämpöpumpun sijoitus

Ilmalämpöpumpun sijoitus asunnossa vaikuttaa merkittävästi sen toimintaan. On tärkeää, että sisäyksikkö asennetaan paikkaan, jossa ilma pääsee kiertämään mahdollisimman vapaasti. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi aulat, eteiset ja olohuoneet.

Sen sijaan keittiössä rasva voi heikentää pumpun tehoa. Samoin vieressä sijaitseva lämmönlähde, kuten takka, voi haitata ilmalämpöpumpun lämpötila-anturin toimintaa ja saada laitteen toimimaan väärin. Pumppua ei kannata sijoittaa myöskään sohvan tai ruokailupöydän läheisyyteen, ettei laitteen puhallus häiritsisi ihmisiä.

Ilmalämpöpumppu sopii monenlaisiin asuntoihin

Ilmalämpöpumpun asennus on mahdollista tehdä niin omakotitaloon, rivitaloon kuin kerrostaloonkin. Se lisää asumismukavuutta kesällä viilentämällä asuntoa. Lämpöpumpun asennukseen tarvitaan lupa taloyhtiöltä, ja asentajaksi on valittava luvat omaava asennusliike. Oikein asennettu lämpöpumppu ei aiheuta haittaa naapureille.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö